Normális ez a barna folyás? Többi lent.
Figyelt kérdés
Vasárnaptól csütörtökig normálisan megvolt a menstruációm, aztán most csütörtök óta (márc.18.-21.) barna folyásom van. Ilyen még nem volt főleg, ha vasárnap jön meg legalább szombatig kéne lennie nekem. Terhesség szerintem nem jöhet szóba mindig rendesen védekezünk és figyelünk, vigyázunk. Szerintetek?2021. márc. 21. 11:10
1/7 anonim válasza:
Szerintem siman lehet, nekem is van különbség két menstruációs vérzés között. Ne aggódj :)
2/7 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy. Nem rendesen védekeztél.
4/7 A kérdező kommentje:
2.válaszolónak
Szerintem az eléggé rendes amikor előtte is megnézzük nem lyukas e és soha sem élvez belém.
2021. márc. 21. 12:09
5/7 anonim válasza:
Attól még simán lehetsz terhes.
6/7 anonim válasza:
A barna is vér, valószínűleg nem vastagodott meg a méhnyálkahártyád annyira, mint szokott, előfordul.
7/7 A kérdező kommentje:
És hány napig normális?
2021. márc. 22. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!