Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha jók az eredményeim mitől...

Ha jók az eredményeim mitől szörösödök? 21/L

Figyelt kérdés
Rendszeres menstruációm van. Egy más problémával mentem nődokihoz. Említettem neki pár tünetet. Azt mondta ez tuti pco. Gyorsan vérvétel. Már én magam is abban voltam, hogy tuti pcos vagyok. Minden hormonom tökéletes lett... Ha minden eredményem jó akkor mitől szörösödök jobban?
2021. márc. 15. 19:00
 1/10 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen a koldokom felett..

2021. márc. 15. 19:02
 2/10 A kérdező kommentje:

Nagyon ritkán szoktam leszedni ha strandra megyek...

Minden eredményem kiváló lett mégis tiszta szőr vagyok...

2021. márc. 15. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem egyszerű genetikai okai lehetnek.

2021. márc. 15. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nagyon cuki!

Nem akarok beteg perverznek tünni,de sajnos muszály megtanuljunk ezzel együttélni. Én férfiként jártam így ,csak csubakka szintjén büntet az élet.

El tudod képzelni mennyi elutasítást kaptam azért mert nem békának születtem?

Viszont 26évesen találkoztam valakivel aki megőrül érte! Kapaszkodik bele mintha az élete múlna rajta. Övé volt az első csokom is. Immár 4éve vele vagyok.

Nálam tesztoszteron túltengés az oka.

Neked is érdemes lenne elmenni endokrinológushoz. Ő specifikus vervetelt tud csinálni.

2021. márc. 15. 19:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Néztek tesztoszterontol kezdve mindent... És minden tökéletes lett.. De kiskorom óta fentáll ez az egész és egyre jobban idegesít.
2021. márc. 15. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát en is ilyen vagyok sőt jobban. Nekem is jók lettel az eredményeim sőt endokrinológus is latott a nőgyógyász mellett. Azt mondták ez van, és tényleg nekem is mindent néztek. Szedni kell ennyi... nekem is rettentő önbizalomromboló egy kivágott felsőt se tudok felvenni. De hát ez van mindenkinek van valami problémája.
2021. márc. 15. 19:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, és rendben vannak a hormonaim, szóval ez genetika.
2021. márc. 15. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
19%
Intim szőr kép is kéne
2021. márc. 15. 20:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Genetika. Ha zavar, próbálkozz tartós szőrtelenítéssel (IPL), világos bőr és sötét szőr kombinációnál jól működik.
2021. márc. 15. 21:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez semmi,az én hasam sokkal szőrösebb. Igaz, hogy én férfi vagyok. 😄
2021. márc. 16. 04:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!