A fogamzásgátló felírásának folyamata hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
Főleg az érdekelne, hogy a trombózis kockázatának vizsgálatát is magába foglalja-e, vagy azt külön kell elintéznem?2021. márc. 15. 09:47
1/5 anonim válasza:
Elmész, felfekszel egy asztalra, kenetet fog venni, azt kielemzik laborba kb egy hét utána ír fel gyógyszert
2/5 anonim válasza:
Azt is a nőgyógyász csinálja, szóval elsőnek kivizsgál és csak utána írhat fel gyógyszert.
3/5 anonim válasza:
Csak rákérdez hogy a családban volt e már trombózis.
Amúgy az 1-es leírta. Annyi, hogy felénk elég volt a papír felirashoz amit közvetlenül a vizsgálat után ad. Azzal már lehet menni háziorvoshoz is 1 évig gyógyszert iratni. Persze érdemes megvárni az eredményt és azért is elmenni. Bár amikor magán orvoshoz mentem azt mondta felhívnak ha valami baj van, így nem muszáj bemennem érte.
4/5 anonim válasza:
Ha volt a családba trombózis, akkor elküld kivizságlásra. Nekem a hematológián 3 hónap volt míg időpontot kaptam, még 1 hónapot vártam az eredményre (ez nem a kórház hibája, a kimutatás lassú folyamat), és valami 12000-ret fizettem érte.
5/5 anonim válasza:
Normális helyen egy ciklus alatti vérvételre is elküld, hogy megnézze a hormonjaid állapotát, mielőtt pluszban bombázza a szervezeted.
A rákszűrésnek az égvilàgon semmi köze nincs a fogamzásgátlóhoz, azt csak mintegy mellékesen megcsinálja, ha már ott vagy, merthogyamúgy évente illene elmenni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!