Makacs bakteriális vaginózis kezelésére tudnátok kúpot ajánlani?
Figyelt kérdés
Még korábban kiderült mintavételből, hogy bakteriális eredetű fertőzésem van.
Igazából csak a folyásom fehéres és vizes, és szerintem kellemetlen szagú is kicsit, más bajom nincs.
Kaptam erős hatású kúpot, de ugyanúgy visszatért hamar, pedig a flóra helyreállításához is használtam másik kúpot, bár lehet több kellett volna.
Ha valakinek esetleg sikerült valahogy rendbehoznia a hüvelyflóráját, akkor melyik készítménnyel?
Sejtem, hogy ez egy több hónapos kezelés lesz és érdekelne, hogy valakinek tényleg sikerült-e, ha ennyi ideig használt kúpot.
Illetve akinek ennyire makacs fertőzése volt mennyi ideig tartott míg sikerült megszüntetni?
2021. márc. 15. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!