Nemi herpesznél tényleg segít? Nem ártok ezzel?
Nem tudom a konkrét kérdésre a választ, én nem tenném, nem hiszem, hogy segít, viszont el tudom képzelni, hogy ront. Amint tudsz menj el orvoshoz, kezeletlenül nagyon el tud fajulni, nagyon fájdalmassá válhat. Ő ad kenőcsöt, gyógyszert, az hamar rendbehozza. Ha már nagyon rossz, fáj, akkor nekem a sima tiszta vizes lemosás segített a legjobban (ideig-óráig).
Amit az első ír, tudtommal annyiban nem igaz, hogy nem fogsz életed végéig mindig fertőzni. Most természetesen fertőzöl, ne élj nemi életet, akivel a tünetek óta éltél, tájékoztasd, küldd el orvoshoz. Viszont, ha teljesen elmúlnak a tüneteid, azaz a vírus visszahúzódik, akkor nem fertőzöl vele. Az igaz, hogy ahogy az első is írta, a vírus nem tűnik el a szervezetedből, időnként kiújulhat, de csak olyankor fertőzöl vele. Nekem ez pár alkalom volt kb. két havonta, sokkal enyhébb lefolyással, és évek óta semmi. Nem szedek gyógyszert állandó jelleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!