Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez aranyér lenne?Nekem még...

Ez aranyér lenne?Nekem még sosem volt,így bizonytalan vagyok?

Figyelt kérdés
3 hónap alatt jöttek elő fura tünetek.Nem ürül ki teljesen érzés,picike vér csik a wc papíron.Első alkalom után 2 kúp elmulasztotta.Most tegnap megint 2 napja és tegnap is törlésnél picit véres volt a wc papír.Tegnap már égő érzés is volt odalent,megnézve pici pirosságot láttam odalent se mintha ma már nem látnám azt hiszem.Tegnap 1 kúpot használtam,meg kamillával mosogatom.Ma törlésnél nem véres de érzem hogy érzékeny picit.Szerintetek ez lenne az aranyér?(laborban most voltam nem mutatott semmi különöset)
2021. márc. 12. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt/van aranyerem, először csak pici vér volt a székleten/székletben, majd egyre több, és egy idő után fájt is. Nekem a sok üléstől alakulhatott ki azt mondták.. Írtak fel rá kúpot, de műteni nem műtenek csak ősszel, télen, vagy kora tavasszal, amikor hűvösebb van, hogy az izzadás ne lassítsa a gyógyulási folyamatot. Nekem a kúp használat után teljesen tünetmentessé vált, annyi, hogy figyelni kell az étkezésre és folyadékbevitelre, hogy székeléskor ne kelljen erőlködni. Így több mint 2 éve élek ezzel együtt műtéti procedúra nélkül és lekopogom semmilyen negatív tünetem nem volt azóta.
2021. márc. 12. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:

A labor nem is mutatja ki az aranyeret. De valószínűleg az lesz.

Kúra szerűen kezeld, ne alkalom szerűen.

2021. márc. 12. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: elkellene menned neked is egy szakrendelésre, nem hiszem hogy a labor kimutatja ezt, de a leírásod alapján valószínű, hogy neked is aranyered van. De nem vagyok orvos, ehhez vizsgálatra lenne szükség.
2021. márc. 12. 09:28
 4/4 A kérdező kommentje:
A labort arra írtam mert ugye halandó ember vagyok,és egyből a legrosszabbra gondoltam.Mivel az nem mutatott ki semmit így talán megnyugodhatok hogy "csak" aranyér
2021. márc. 12. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!