Hüvelyi gombás fertőzés elkerülése végett érdemes elkezdeni a Candida diétát?
Évek óta visszatérő és egyre erősebb hüvelyi gombás fertőzésem van és voltam dokinál de nem hatottak felírt gyógyszerek meg krémek.
Viszont valaki ajánlotta a candida diétát és neten utána olvastam de kíváncsi lennék, hogy van e itt olyan aki végig csinálta és hatott e valamit hüvelyi fertőzés, hüvelyi folyás csökkentése végett?
Régóta nagyon egészségtelenül étkezek mint sokszor eszek itthon nagyim által készített zsíros ételeket, pörköltet, szaftos húsos ételeket, sokszor veszek csipszeket és 8 éve rászoktam az energiaitalra meg sok csípős kaját eszem köztük a kínai csípős rámen leveseket imádom.
Szeretnék egészségesebben étkezni ezáltal is javítani a belső egészségemen és megszüntetni valahogy ezt a fránya hüvelyi gombát.
Van itt olyan aki végig csinálta a diétát vagy ismeri és elmondaná az eredményét? Meg hogy kell elkezdeni amúgy, milyen ételeket szabad?
Előre is köszii.
23l
Szia!
Lehet semmi köze a dologhoz, de nálam 19 évesen amikor kiderült hogy cukorbeteg vagyok, a nem múló hüvelyi fertőzés is az egyik tünet volt. Nézték mostanság a cukrod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!