Nincs menstruáció csak barna váladék? Sosem volt ilyen korábban
Sziasztok. 1-1.5 hete kellett volna megjönnie, késett pár napja már, mi elkezdtem ilyen kis barna darabkák jönni,, kicsit a bugyimat is megfogta, pár napig tartott csak, majd abba maradt. Most egy héttel később ugyanez van. Ez mitől lehet? Sosem volt ilyen korábban, sőt, még késni sem.
Vannak ehhez hasonló kérdések itt gyakorin, de a legtöbbnél kiderül hogy babát várt az illető. Nos ez nálam kizárt.
Változókor előtt van 10 év, amikor már lehetnek eltérések a megszokott ritmushoz képest.
De lehet ciszta, gyógyszer, mérgezés, bármi.
semennyit sajnos, igen kizárva, szűz vagyok
viszont, ez lehet hatalmas hülyeség de muszáj megemlítenem, sajnos, apáék nem nagyon tudják titkolni, mikor szexelnek, én még ilyenkor kint vagyok és tvzek, késő este megyek aludni 23.00 óra körül, de mindig elmegyek előtte pisilni, és szoktam hallani hogy időközben apa is kijön, és amikor utána megyek be, látom hogy valami fura fátyol réteg van a vízen, már rémeket láttam, hogy az esetleg a spermája, és 2 hónapja nem merek utána elmenni wcre ilyen alkalmanként este, inkább kivárom a reggelt
igen, próbálok de nem nagyon sikerül, 168 cm vagyok és 78 kg
igazából nem tudom mennyi, mert próbálom számolni, hogy 1200 legyen, de valószínűleg többet eszem mert nem tudok fogyni
sportolni annyira nem szoktam, nincs időm a suli és a munka mellett, reggelente csinálok tornát egy-két yt videóra, de ez max 20-30 perc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!