Mivel kezelhető a Pcos?
Figyelt kérdés
A fogamzásgátlót abbahagytam (nem emiatt szedtem,de tény,hogy a bőröm állapotát nagyban segítette)
Igyekszem tisztán étkezni ,sportolok, gyógyteákat iszok,vitamint szedek.
Nekem nem volt semmi komolyabb tünet a tipikus állon lévő pattanásokon és a zsíros hajon kívül.(a hajam most is zsírosodik hamar)
Kinek mi vált be?
2021. márc. 9. 16:50
1/3 anonim válasza:
Nálam ez pontosan nem tisztázott, hogy van-e pcos vagy nincs, vagy csak pco, de az IR az bizonyított. Nekem ami hatásos rá: sport, életmódváltás, 160 g ch, gyógyszerek.
Az államon nekem is vannak patik, én most istán követem Okosszépséget, sok hasznos tanácsot ad.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!
Milyen gyógyszert szedsz?
2021. márc. 9. 22:21
3/3 anonim válasza:
Galvust szedtem, de most váltottam Merck 500-ra, illetve pm alulműködésre L-Thyroxint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!