Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valakivel volt màr hasonló?

Valakivel volt màr hasonló?

Figyelt kérdés

Tegnap Napra pontosan jött meg a menstruációm, de iszonyat fájdalmas volt, a szokásosnál is jobban fájt. Már hajnalban fenn voltam, mert aludni sem bírtam. Folyamatosan hasmenésem, hànyásom volt, ami nem szokott lenni. Annyira gorcsoltem egész nap, hogy nem tudtam fel állni sem.

Ma jobban vagyok, viszont délelőtt egy kb 9 centi átmérőjű alvadt vér távozott belőlem. Elég vastag is volt. Emellett minimálisan , szinte alig vérzem.

Orvoshoz sajnos nem tudok elmenni, nem tudom kifizetni jelen helyzetben. Simán nőgyógyászhoz meg nem szeretnék menni, akárhányszor voltam eddig, soha semmivel nem foglalkoztak.

22

2021. márc. 4. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Terhesség nem állhatott fenn?
2021. márc. 4. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Esetleg lehetett egy korai vetélés.

Belőlem szülés (császár) után, már itthon jött ki egy kb 10-12 cm-es alvadék. Iszonyat fájdalmas volt, majdnem sírtam a wc-n a görcstől....

2021. márc. 4. 13:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom sajnos

Nem terveztem gyerekvállalást, nem is csináltam tesztet mostanában.

2-es: ugyanezt éreztem én is, kétszer sîrtam el magam tegnap, hogy ezt már nem bírom tovább

2021. márc. 4. 13:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csinálj tesztet. Ha pozitív, el kell menni legalább egy ultrahangra
2021. márc. 4. 13:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Most csináltam egyet. Negatív lett
2021. márc. 4. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy csak kivételesen egyben vált le a méhnyálkahártya.
2021. márc. 4. 13:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ❤️
2021. márc. 4. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!