Mi a véleményed,tapasztalatod a Slinda nevű fogamzásgátló gyógyszerről?
Nekem erre azt mondta a dokim, hogyha mellékhatások alapján választanánk gyógyszert, soha senki nem szedne be semmit. :-)
Amúgy a 28-35 nap egyáltalán nem rendszertelen. Nekem 30-120 nap volt változóan, na _az_ rendszertelen. :D
Az már gázabb, hogy a doki még egy vérvételre se küldött el ciklus alatt. Ettől függetlenül a gyógyszer lehet jó, de csak kísérletezés, 2-3 hónap alatt derül majd ki, hogy hogy állsz a mellékhatásokkal.
Ha akarod szedni, kezdd el, ha rosszul reagálsz rá, úgyis vissza kell menni dokihoz.
Fogamzasgatlo nem cukorka. Abba lehet hagyni termeszetesen (szigoruan a level vegen, olyat nem csinalunk, hogy szeded egy hetig, aztan meg nem!), de baromira be tud kavarni, ha 2-3 honapig szeded, majd 1 honapig nem, majd aztan megint.
En meg mindig azt mondom, hogy menj el hormonpanelre (nem sima vervizsgalat!) es egy trombozisos vervetelre is, aztan kezdd el szedni, ha minden oke. Ha egyebkent meg van valami problema, akkor a fogamzasgatlo sokat ront a helyzeten, ezert kene kideriteni.
Szia!
Nekem is a nőgyógyászom vérvétel nélkül írta fel a Slinda-t és nálam is a rendszertelen menstruáció volt a felírás egyik oka. Én már a második levél közepénél járok eddig a fejfájás és a mellnövekedés volt tünet. Az első levél végén megvolt a megvonásos vérzésem, ami jóval enyhébb volt mint a korábbi menstruációim, azonban a barnás folyás azóta is fennmaradt. Elméletileg ez a “barnázás” az első 3 hónap ideje alatt normális, bár őszinte leszek engem eléggé frusztrál és már alig várom, hogy elmúljon :D Ezen kívül én mást nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!