Nagyon görcsöl a hasam!! Mensi miatt, nőgyógyásszal beszéltem, azt mondta h ezt el kell fogadnom, ez ilyen. Bevettem nospat kicsit érzem a hatását, de maghalok ??
Keress egy normális nőgyógyászt!
Rövid távon pedig sport
Nem, nem halsz meg.
És itt senki se jótündér, hogy hirtelen elmulassza a fájdalmat.
Bevallom őszintén, hogy nem értem milyen gyenge fájdalom lehet amit egy nospa elmulaszt. Oké, persze, én más eset vagyok, mert endom van, és mensinél 4-essével szedte a nospa fortet apranaxxal és később tramadollal, de ha a görcs csupán akkora, hogy a fejedben csak egy darab, egy rohadt szem nospa fordul meg, semmilyen más fájdalomcsillapító, akkor nem fájhat annyira.
Máskülönben, vegyél be még nospát, valamilyen fájdalomcsillapítót (pl. algopyrint, bár lehet neked már az algoflex is elég), melegvizes párnát tegyél az alhasadra, és próbálj elaludni.
Nospa lófaxt se ér. Apranax vagy Algoflex (M vagy ultra) és magnézium.
És keress egy másik dokit, lehet hogy endometriózisod van.
Most azonnalinak erősebb gyógyszer apranax, cataflam, flector, algoflex... + nospa
Reggel este magnézium simaizom-mehizom relaxans a görcsök ellen jó
vas pótlás
A sprot is jo
Es egy másik nőgyógyász mint előttem is írták lehet egészségügyi probléma is a háttérben
Ahogy azt előttem is írtak keress új orvost.
Vegyél be algoflexet vagy apranaxot + nospa
Bevettem mást is jobb lett, eddíg a nospa mindig elég volt, ha eggyáltalán kellett.
Most már jobb, köszi.
Hlnap megyek egy másik nőgyógyászhoz ez mostmár magán doki.
Már tervezünk gyereket, ezért kicsit izguloook!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!