Felfázás miatt lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kb.3 hónapig felfázás miatt antibiotikumokat szedtem,mellette ittam cickafark teát és d-mannózt is.A problémam megszünt,viszont 6 napja késik a menstruációm.Lehetséges,hogy a gyógyszerektől?Tesztet nem csinaltam még,holnap fogok,de ennek kicsi a valószínűsége mivel a betegség miatt nem voltunk együtt a párommal.Talán a két hónap alatt 2 szer.Szerintetek van valami más gondom,várjak még vagy menjek nőgyógyászhoz?
Köszönöm a válaszokat.
2021. febr. 24. 15:46
1/10 anonim válasza:
A cickafark bekavarhat a hormonháztartásba. Lehet attól is.
2/10 anonim válasza:
A cickafark pont, hogy rendbehozza a ciklust, a d-mannózt nem ismerem. Az antibiotikum viszont annál inkább bekavarhat, és a terhességet sem zárnám ki egyáltalán, kérdés, hogy védekeztetek-e? Mert elég csak egyszer éppen peteéréskor szexelni, máris terhes vagy.
3/10 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam az elejét nem 3 hónapig volt hanem csak 2 hónapig.Nem védekeztünk,csak megszakítással,nyílván tudom,hogy így lehetséges a teherbeesés...viszont peteérésem hó elején volt a párom azt mondja,hogy akkor biztos nem voltunk együtt.Én nem emlékszem megmondom az őszíntét.Holnap tesztelek bár én úgy érzem,hogy negatív lesz,csak azt nem tudom mitől késhet ennyit.Mindig pontosan megjön,5 hónapja szültem egyébként és normális volt a mensim.
2021. febr. 24. 16:30
4/10 anonim válasza:
5hónapja szültél, akkor lehet még alapból a hormonok kavarhatnak, én 8hónapja és még nem jött meg
5/10 anonim válasza:
Azért egy tesztet csinálj, akkor lehetsz csak biztos..
6/10 A kérdező kommentje:
Teszteltem és pozitív lett.Köszönöm a válaszokat
2021. febr. 25. 15:46
7/10 anonim válasza:
Azta, örülsz? Mit fogsz csinálni?
2-es voltam.
8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos elvetetjük.5 hónapos a pici, így nagyon korai.A párom és én sem szeretnénk.
2021. febr. 26. 06:39
9/10 anonim válasza:
Sajnálom a helyzeted, de abszolút megértelek! Kitartás!
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. febr. 26. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!