Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ajánlanátok olyan nőgyógyászt...

Ajánlanátok olyan nőgyógyászt Budapesten belül aki nem flegma, illedelmes és odafigyel hogy ne legyen kellemetlen/rossz élmény a vizsgálat?

Figyelt kérdés

Leginkább azért szeretném az első nőgyógyászati élményemet így letudni, mert nem sikerült a nemiszervi behatolás, magamnak kellemetlen ott nyúlkálni, és minél előbb szeretnék tenni ez ellen. Lehetőleg olyan személyt írjatok akinél már voltatok Vagy hasonló cipőben jártok és segített.

Olyan szakembert szeretnék etéren keresni aki megértő és szemérmes, lehet vele normálisan beszélgetni erről (lehet akár sztk, és magán is, jelenleg ez a legkevesebb nekem)

2021. febr. 23. 23:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor az vaginizmus, amire egyébként pszichológust szoktak ajánlani a nőgyógyászok.

(5-ös vagyok)

Egyébként a nőgyógyászok nem szokták ezt tudni, nem ismerik ezeket a gondokat :/ sajnos nem tudok orvost ajánlani, bocsi

2021. febr. 25. 14:41
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
Nőgyógyász annyit tehet, hogy tölcsérrel tágít rajta. Vagy megmetszi a gátadat. Szóval nem írtam hülyeséget, nézz utána mi az a gátmetszés. Tágabb lesz a hüvelybemenet. Nem drasztikus, kapsz érzéstelenítőt, metsz pár milliméter, aztán elégeti a sebet.
2021. febr. 25. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!