F.ntos lenne a k.rdésem, mivel nagyon rossz ez az állapot, hallottatok erről a gyógyszerről?
Nos a gyógyszer neve a qlaira, anyukám is szedi, de valahogy nem merem neki felhozni ezt a témát, mert érzékenyen veszi.
Szóval, 4 és fél éve menstruálok, de soha nem volt olyan hónap, hogy ne fájna, nem az az enyhe fájdalom, hanem az a mindjárt meghalok görcseim vannak. Ezen a héten enni sem nagyon tudok, főleg, hogy hányingerem is van, nem egyszer volt az, hogy ki is hánytam amit megettem.
Ingerült vagyok, a koncentrációm is nulla, nagyon rosszul élem meg ezeket a napokat, főleg, hogy óránként betétet cserélek, mivel állandóan tele van, vagy átázok.
Most vagyok 16 éves és már élek nemi életet is, nem pont erre a célra szeretnék használni fogamzásgátlót, mert szerintem praktikus a gumi is. De tudom, hogy anya is ezért szedi, hogy egyszerűbb legyen, mert neki is szörnyű volt minden hónapjában ez az 1 hét.
Szerintetek lehet 16 évesen szedni ezt a gyógyszert? Ajánlott ez számomra? Egyedül nem szeretnék orvoshoz menni, de előtte informálódok aztán beszélek anyával és megyek vele orvoshoz,ha az jó ötletnek bizonyul.
Előre köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!