Lányok előnyben! Nőgyógyászati probléma!?
Szóval, együtt voltam a barátommal, utána nagyon stresszeltem hogy terhes vagyok vajon vagy nem. Negatív tesztem lett, de elmentem dokihoz, mert émejegtem, megváltozott a folyasom és szurkált a petefészkem.
Voltam már ennél a dokinál, nagyon rendes volt velem, de most meg sem hallgatott, àttapogatta a hasam, mellem és utamra engedett, pedig előtte uh-val talált rá egy gyulladásra a petefészkemben, de most rá sem hederitett, pedig ugyanaz a fájdalom.
Gombát és felfazast állapította meg. A gomba múlik, a felfázás valahogy nem, pedig igyekszem. Irtó sokat faj a petefészkem, szurkál, mint annó, a leghosszabb az mikor puffadt vagyok, na olyankor piszkosul fáj.
A melleimmel kapcsolatban sem figyelt rám, pedig nagyon fájnak azok is, húzódnak, szúrnak felváltva, sajog, mintha égnének néha belülről.
Szerintetek mi lehet ez? Felfázás? Keressek másik dokit vagy volt valakinek hasonló?
Piszkosul zavaró, mikor egyszerre fájnak, most is mintha belülről lángolna a mellem :( Remélem semmiképpen nem vagyok terhes :(
18l
"Családom" te beteg vagy! Milyen nőgyógyász a férjed, aki 3 év folyamatos menstruációt nem tud kezelni, az a perverz fajta, akitől félned kell, ez nálatok valami beteg szerepjáték? Ha mégis szakember lenne, akkor meg tud ajánlani olyat, aki megbízható, és szakmailag kompetens, és esetleg nő, ha bennük jobban bízol.
Kérdező, ha nincs pisilési ingered, kellemetlen érzés a pisilésnél nem vagy felfázva, ha adott antibiotikumot, akkor múlnia kellene a fájdalomnak, a melledet viszont nem ártana megnézetni, kérj a háziorvosodtól beutalót mell UH-ra, vagy mammográfiára.
Melyik sztoriban?
Kaptam gyógyszert, elég zavaros an magyarázta el a doki mert 10 napra elegendő gyógyszert mondott de 5 napra írt fel és nem mondta hogy később menjek vissza és irassak. Az elején kellemetlen volt, most viszont semmi, csak a szúrkáló érzés a petefészkemnél. Néha a vesémnél is van ilyen érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!