Canesten Kombi krém megszüntetheti a gombás fertőzést hüvelyben?
Egy ideje használom és nem tapasztalok változást.
Ugyanúgy viszket néha de ez azért segíti enyhíteni.
Folyás ugyanúgy van.
Kaptam még kapszulát is de az a 2 el is fogyott és nem használt semmit szinte. Másnap szintén volt folyásom, 2 alkalommal is.
Kenetet igazából nem vett a doki mert széthúzta és egyből gondolom tudta, hogy ez gombás fertőzés meg papíron talán az szerepelt, hogy vizsgálat nem lehet folyása van vagy valami ilyesmi talán bár nem rémlik.
Amúgy kénytelen vagyok betétet hordani, mert olyan erősen folyik belőlem és azért olyan bugyiban végig flangálni a napot nem kellemes...
Nektek mi vált be?
Ez a krém gondolom belsőleg nem szünteti meg csak kívülről?
Külső részén ilyen hámló darabok szoktak lejönni, mintha hámlana ott a bőr. 23l
1.Amúgy nem a canestenhez tartozó kapszulát adta hanem valami más névvel ellátottad. Fluconir vagy mi a csoda volt?
egy héten egyszer kellett de nem hatott semmit.
mindenképp hozzá kéne mennem?
olyan fura volt.:(
keresnék mást ez nem gond.
max az újak elmondom hogy ezt adta meg ezt és nem használt talán
1.persze csak külsőleg használtam ahogy előírták.
csak gondoltam valahogy megszünteti de akkor jól gondoltam hogy csak kulsőre.
Nem muszáj hozzá menned. De szerintem mivel ő már "látta" hogy gombás fertőzésed van, elég lenne felhívnod és telefonon elmondanod, hogy nem hatott amit adott. Szerintem a covid miatt ő se bánná, ha nem mennél be.
De ha tartasz tőle, a patikában vénynélkül is kaphatsz ilyen készítményeket, nézelődj például itt, aztán elmész a gyógyszertárba.
4.amúgy nem rég voltam nála covid alatt és simán fogadtak :D.
nem rég pár hete talán. 7 vagy 8 hete.
köszönöm! :)
amúgy ez A Folyás magától elmúlik ha kezeltetem?
mert rettentően idegesítő főleg mikor érzem hogy folyik..
mármint olyan hogy ne legyen semmi folyásom az lenne a jó.
sima bugyiban szeretnék nyugodtan lennie nem betéttel :(
régen nem voltak ilyen gondjaim.
6.elkezdtem kezeltetni de sajnos nem látok változást :(
annyira szeretnék már csak bugyiban járkálni, betét nélkül mert ez nagyon bosszantó...
semmi folyásnak nem kéne lenni nekem.
régen se volt semmi szinte mégse volt csontszáraz lent.
bugyim se ázott át épphogy talán 1 csöppn folt volt a nap végén ami ezerszer jobb mint ami most van nekem...:(
holnap szerintem felhívom a nődokit megint.
nem fog leizélni hogy megint megyek mert nem hatott?
NEm maradhat ez így tovább.
Elhiszem hogy idegesito, de tenyleg egyik tunete a suru folyas, el fog mulni.
A nőgyógyász meg nem fog izélni, nem a te hibád hogy nem hatott :D Majd mondd mit mondott.
Fluconer-t kaptál?
Azt szájon át kell szedni. (A canesten kombi kapszulája viszont hüvelytabbletta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!