Nuvaring kivétele?
Nuvaring kivételénél (3 hét után) mennyi tolódás fér bele?
Ez igazából a másodlagos kérdésem, az elsődleges az, hogy bár a leírás szerint 3 órákat kint lehet 1 hét alatt/24 óra alatt (nekem nem túl egyértelmű ez a része). Na most, nekem folyamatosan bent volt , szex idejére sem vettem ki, viszont hüvelykúpoznom kellett, így zsinórban 3 napon kivettem kb 5-5 percre, amíg kimostam magamból a cuccot reggel illetve lemostam a gyűrűt. Ezen felül kivettem 1x pár percre mert azt gyanítottam eltört (végül persze nem). Tehát nem jelebt gondot védelem szempontjából ez a sokszor kevés perc hüvelyen kívül? Az 5 perc az nem tuti, lehet hogy pl 7,csak saccra írtam. Vagy ennyut észre sem vesz a szervezet? Ettől véd?

Ezek a pár perces kivételek nem számítanak, ugyanúgy hatásos!
A 3 hetes kivételt meg ne told el, akkor csökkenhet a védelem.

Igen, nagyon sokáig használtam, számomra ez volt a lehető legbiztonságosabb, mivel nem igazán tudtam az életvitelem miatt bogyót szedni minden egyes nap.
Soha nem volt gond, ez szinte 100%-os védelmet nyújt.
Rendben, és te írtad az első választ is? :) mert akkor legalább tudom h olyan írta aki szintén használta :D
Egyébként még 2 kérdést engedj meg légyszíves, új vagyok ebben.
Neked nem emelte meg a vérnyomásodat? 3 hete van fenn, életemben normál vérnyomásom volt de pár napja mérem és mindig magas,nem tudom ez hosszútávon gond-e mert 90% h emiatt van,nem tudom szóljak-e már most a dokinak.
Illetve gondolom akkor az sem baj ha a hüvelyt vagy a gyűrűt víz éri néha mikor benn van a gyűrű?! (nem irrigálás)

A második választ írtam én :)
Nekem nem okozott hüvelyszárazságon és libidó csökkenésen kívül más panaszt, a vérnyomásodról mindenképp kérdezd meg a dokit.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi miatt érné víz a gyűrűt amikor bent van?
Remélem nem valami butaságot szoktál csinálni :)

Pont ilyen butaságra gondoltam :)
Nem szabad kimosni belülről, mert felborul a természetes egyensúly odabent és ez vezethet fertőzésekhez.
Ha kúpot kell használnod, ki kell sajnos bírni, használj tisztasági betétet inkább.
Az irrigálást is pont ezért nem javasolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!