Mensi után 1héttel érdekes dolgokat tapasztalok! MItől lehetnek? Többi lent
Figyelt kérdés
Mitől lehet az hogy a mensi megjött rendesen el is mult és utána 1héttel kb hányinger, alhasi görcsök és olyan érzés mintha megjönne?? mitől lehetnek ezek :(?2010. aug. 17. 11:01
3/10 A kérdező kommentje:
Esélytelen! Rendszeresen megjött barátommal védekezünk normálisan :) csak szokatlanok ezek a dolgok amiket tapasztalok ! Tuti nem Lehet terhesség !! Egyéb más ?:(
2010. aug. 17. 11:14
4/10 A kérdező kommentje:
Am felfázás se lehet mert nem véres a vizeletem ! Szval tétlen vagyok jelen pillanatba
:/
2010. aug. 17. 11:19
5/10 anonim válasza:
Nemsokára peteérés... attól is lehet hányinger és görcsök, én akkor még nagyon is érzékeny vagyok, bármin képes lennék sírni :D
6/10 A kérdező kommentje:
Az egészbe a legfurcsább h a köldököm alatt egy sávba görcsöl és már nem is ugy mintha megjönne :S tegnap éreztem ugy meg elötte pár napot mintha megjönne.. :S:S
2010. aug. 17. 11:26
7/10 anonim válasza:
Pontosan éppen ovulálsz.Vagyis most vagy termékeny napjaidban.A köldök alatti fájdalom,vagyis petefészek szúrka erre utal.Semmi baj,természetes dolog.Minden nő,a ciklusa felénél ovulál,ekkor érik meg egy petesejt ami aztán vagy megtermékenyül vagy nem.Ha nem termékenyül meg akkor sárgatestté alakul és a méh nyálkahártyájával együtt leválik,kilökődik.Ez a menstruáció.
8/10 anonim válasza:
Sztem a szúrka meg a hányás lehet a beágyazódás jele is..
Egy hét múlva vegyél tesztet, és írd meg mi volt.
Én 80% ban fogadok rá hogy + lesz!
9/10 anonim válasza:
Nem terhes!
Csupán a peteérését érzi.Nem minden ciklus egyforma,van amiben semmit nem érezni és van amelyikben szabályosan sz.a.r.u.l van az ember lánya.
10/10 A kérdező kommentje:
16:29esnek
Mensi elött vagy 4 tesztet megcsináltunk mind - lett esélytelen h bármi gubanc lenne :)!!
2010. aug. 26. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!