Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vetélés után vagyok másfél...

Vetélés után vagyok másfél héttel, de még mindig vérzek ,hol gyengén- hol erősebben. Ma van ip-om a nődokihoz. Meg fog vizsgálni? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam "vérzéssel" vizsgálaton ... kicsit kellemetlen nekem

2021. febr. 16. 08:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én két hétig véreztem spontán vetélés után. Még tartott,amikor elmentem orvoshoz, megnézte kitisztult-e rendesen a méhem,aztán ennyi. Neki ez nem szokatlan,mást is vizsgált már véresen,zöld folyással, minden fura izével.
2021. febr. 16. 08:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. És sajnálom hogy ezt neked is át kellett élned!

Neked sikerült kitisztulnod? Egyebként nálam pisilésnél elég erős a vérzés. Ez is normálisnak mondható?

2021. febr. 16. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Kitisztult magától a méhem, nem kellett műtét. Öthetes magzat volt. Utána az első menstruációm pár napos barnázással indult, de a következő már rendben volt.

Hogy érted hogy pisilésnél? Ilyenkor függőleges helyzetben vagy, talán könnyebben kifolyik a hüvelyben lévő vér, vagy talán ahogy erőlködsz, úgy a nyomástól folyik jobban... nem hiszem hogy gond lenne, hacsak nem a vizeleted véres, de az biztos nagyon fájna is.

Én is sajnálom hogy neked is elment a babád :(

2021. febr. 16. 10:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem is 5 hetes volt 😔

Köszi a választ . Remélem legközelebb örömhírrel akadunk egymásra! 😘

2021. febr. 16. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!