Az esemény utáni tabletta után normális a hányinger, a mellfeszülés a második héten, ha eddig nem volt tapasztalható?
Nem tudom mennyire normális, ha az esemény utáni tabletta után a második héten megjelenik a hányinger, a mellfeszülés érzése és néha az émelygés.
Tudom, hogy a tájékoztatóban felhívják a mellékhatásokra a figyelmet, de eddig nem tapasztaltam ilyen mellékhatásokat, csak az elmúlt két napban.
Talán még is felmerülhet a terhesség gyanúja?
Az eseményutáni tabletta legjobb esetben is csak 95 százalék védelmet nyújt, akkor ha szex után egyből beveszik, a 72 órához közeledve ez kb. 70 százalék már csak. Normálisabb kollégák el szokták mondani amikor felírják, hogy a beszedéstől számítva 2 héttel terhességi tesztet KELL csinálni, mert attól, hogy bevetted még lazán lehetsz terhes, és ilyenkor még ha akarod el tudod vetetni (12. hétig lehet).
Üdvözlettel, egy orvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!