A job oldali petefeszkemnel nyomast erzek, es erosen szurodik? Miert lehet ez?
Figyelt kérdés
Tegnap delutan ota erzem ezt, nagyon idegesito.2021. febr. 15. 08:40
3/13 A kérdező kommentje:
En is arra gondoltam, de meg csak 5 napja lett vege a mensimnek es a ciklusom 9- ik napjan vagyok csak. Elofordulhat, hogy mar most van a peteeresi idoszakom?
2021. febr. 15. 09:40
4/13 anonim válasza:
Lehet hogy nő a petesejt.Nem biztos hogy ovuláció,van aki a növekedést is érzi.Én is éreztem múlt hónapban.Onnan tudom hogy ultrhanggal követtük a ciklust
5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, errol meg nem hallottam. Amugy nem voltam senkivel egy eve.
2021. febr. 15. 12:55
6/13 anonim válasza:
Az mindegy.Lehet peteérés előtt vagy.Vagy ha nem múlik a fájdalom akkor orvos
7/13 A kérdező kommentje:
Ket nap mulva fog kezdodni a termekenysegi idoszakom, lehet amiatt van
2021. febr. 15. 13:13
9/13 A kérdező kommentje:
Ugy erzem magam mintha beteg lennek, melegem is van neha. A serekamat is erzem, meg feher folyasom van.
2021. febr. 15. 16:41
10/13 anonim válasza:
Nekem rendszeresen van ez a fájdalom, így hát megkérdeztem a nőgyógyászomat :) Akkor azt mondta, hogy ez a szúró fájdalom kivételesen azt jelenti, hogy jól működök :D
Ha minden igaz, akkor a petekilőkődésnél tüszőfolyadék kerül a vezetékbe, amitől helyi "gyulladás" keletkezik (ártalmatlan) és erre reagál fájdalomként :)
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!