Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Először megyek nőgyógyászhoz,...

Először megyek nőgyógyászhoz, és csak nőhöz szeretnék menni. Milyen tapasztalatotok van Miskolc környékéről ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 23:22
 1/7 anonim válasza:
0%
Ott csak férfi nőgyógyász van és az mind meg húz majd téged. Amúgy korod??
2010. aug. 16. 23:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt két nő nőgyógyászom, a szülészorvosom, és a jelenlegi nőgyógyászom is férfi. Nagyon rendesek, finoman nyúlnak az emberhez. A két nő két szadista á...t volt, azért is hagytam ott őket, soha többé nő . Miskolci rokonaimnak (sokan vannak), mindnek férfi nőgyógyásza van, meg vannak elégedve.
2010. aug. 16. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Én meg csak nőnél voltam, és nagyon jó tapasztalatom van. Kedves volt, figyelmes, óvatos, segítőkész.

Szóval ez nem azon múlik, hogy milyen nemű.

Ajánlani sajna nem tudok senkit, én Szegedre járok.

2010. aug. 17. 00:03
 4/7 anonim ***** válasza:
A női nőgyógyászokról én is azt hallottam hogy durvák és sokszor bunkók. Persze biztos van kivétel, de a férfiakkal nincs semmi gond, ne szégyellősködj.
2010. aug. 17. 13:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem értem miért van ilyen rossz híre a nőnemű nőgyógyászoknak:( Férfiak között is akadnak kegyetlenül bunkók, meg vszínűleg nők között is.
2010. aug. 17. 16:49
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi minden normális válasz, elmentem egy nőhöz végül, de soha többet..
2010. szept. 4. 16:01
 7/7 anonim válasza:
mért? rossz volt?
2010. szept. 7. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!