Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS tapasztalatokra lennék...

PCOS tapasztalatokra lennék kíváncsi? A többi lent. Kicsit hosszúra sikerült.

Figyelt kérdés

2-évig szedtem a Rezia fogamzásgátlót. Miután abbahagytam össze vissza menstruáltam hónapokig kimaradt. Jártam az sztk minden hónapban állandóan vérvétel nézték nem-e terhes vagyok aztán kiderül hogy nem kaptam vagy Norcolutot ami meghozta a vérzést aztán ugyan csak nem rendszereződött tőle. Legközelebb vissza írták azt a fogamzásgátlót amit szedtem avval az indokkal hogy anélkül nem fogok menstruálni. Agusztusban eldöntöttük hogy babát szeretnénk de nem sikerült. Ezután felkerestem egy magán nőgyógyászt aki csinált egy hüvelyi ultrahangot ahol kiderült mind két petefészkem meg van nagyobbodva és teli van apró pici cisztakkal. Azt mondta a orvos pco és inzulin rezisztencia. Azt javasolta fogynom kellene diéta plussz kaptam D3 vitamint 1000MG meg Normoxilt. Az Endokrinológiára Április 14 re van időpontom kivizsgálásra. November óta iszom a cickafarkfű teát 2-3 napig iszom reggel este és megjön tőle de ha nem iszok magától nem jön meg. Tapasztalatokat szeretnék kérni fogyással mindennel. Lehet igy baba egyáltalán? Nagyon elvagyok keseredve.

Tapasztalatokat kérnék.

Rosszindulatú emberkék kíméljenek köszönöm..

2021. febr. 11. 21:09
 1/3 A kérdező kommentje:
Kicsit értelmetlen lett bocsánat.
2021. febr. 11. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Ugyan a fogyással kapcsolatban nem tudok írni, mert vasággyal vagyok 44 kiló, de azt el tudom mondani, hogy nagyon sokat számít az életmód ezeknél a betegségeknél (PCOS, IR és Endometriózisom is van).

Azt tanácsolom, hogy keress fel egy dietetikust is, aki segíteni fog tudni mind a fogyásban, az elért súly tartásában és egészséges, IR-en és PCOS-en segítő étkezési szokások kialakításában.

E mellett keress valamilyen sportot (már ha még nem végzel rendszeres testmozgást), mert az is rengeteget tud segíteni mindhárom problémádon.

Ha ezek ellenére sem javul a helyzet, akkor keres fel specifikusan ezekre a problémákra szakosodott orvost.

Ha pedig ezen problémák kezelése után sem jön össze a baba, akkor a férjedet is ki kéne vizsgáltatni.

Kitartást és sok sikert :)

2021. febr. 11. 21:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2021. febr. 11. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!