Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Büdös és erős krém folyás...

Büdös és erős krém folyás ellen mit tegyek?

Figyelt kérdés
Évek óta kínoz ez a folyás. Ez az egyik ok amiért nagyon szorongani szoktam. Félek, hogy más is érezheti a büdös folyásomat ott lent. Egyszer régen még szakiskolában amikor még nem hordtam biztonsági betétet akkor éreztem, hogy valami nincs rendben és valaki egy srác felkiáltotta, hogy "p*na szag van!" és ennyi. Akkor valahogy éreztem, hogy én lehetek az de annyira szégyenkeztem, hogy még a székemből se mertem megmozdulni. Sajnos idén volt bátorságom elmenni végre egy nőgyógyászászhoz de azt is olyan szinten, hogy a torkomban éreztem a szív dobogásomat a csendes folyosón. Megvizsgált de csak annyira, hogy szétnyitotta ott és megnézte lámpával majd megmondta, hogy ez "gombás fertőzés" és felírt valami Fluconert ami kemény 2 db kapszula volt és csak annyira segített, hogy aznap nem volt folyás de másnap megint volt. Annyira elegem van ebből és minden nap betétet kell hordanom, különben szétázok. Sokszor a testszagom miatt is félek, hogy ne legyek büdös mert ezzel is van egy kínosabb iskolás történetem ami miatt szorongok, nehogy büdös legyek és állandóan szagolgatom magam a hónaljamnál, meg ott alul. Pedig azon az egy eseten kívül nem volt ilyen nagyon. Egyedül a testszagom meg a folyás miatt szorongok ennyire, hogy félek már emberek között lenni nehogy meneküljenek előlem vagy rondán nézzenek rám. Hiába vettem erőt az orvoshoz nem segített és most kétségbe vagyok esve. Ott kb.5 perc volt az egész és nagyon kapkodott. Kínosabb volt mert férfi volt pedig nyugodtabb lettem volna ha nő az de sajnos a kórházban nincs női. Mit tegyek hogy ne szorongjak ennyire a szagom miatt és hogy elmúljon ez a folyás? Nagyon szégyellem magam ezek miatt. 23L

2021. febr. 7. 19:05
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

9.nem félek elmondani amúgy...

egyszerűen nem szeretem a gyerekeket, kisbabát fogtam egyszer és nekem annyi elég volt bőven, nem lennék képes eltartani mivel kevés pénzem van, mentálisan nem vagyok a toppon, lányok iránt érzek vonzalmat és nem birnám elviselni a péniszt sőt a gondolatától is kiráz a hideg...Meg nem fogok csak azért szülni mert ezt várja el a társadalom nagy része, meg sok olyan esetről hallani a tényekben, hogy a megkattant anyuka miután megszülte a csecsemőt megölte vagy elásta...na ezért sem akarok nehogy én is megkattanjak azt bekerüljek a tényekbe...bár erre kicsi az esély szex nélkül amúgy is.:D ja és nem bírom mikor állandóan jönnek a "majd meggondolod magad" szöveggel mikor 1.az illető nem ismer engem. 2.23 évesen már rég tisztában van ezzel az ember hogy akar e vagy nem, 3.nagyon erőltetős szövegnek tűnik mintha mindenáron szülöm kellene pedig nem :D...ennyi kiadtam más véleménye eről meg nem érdekel hisz én se kérdezem ezt tőlük..

2021. febr. 8. 14:31
 12/27 A kérdező kommentje:
11.kiegészíteném, hogy itt a gyakorin voltak olyan kedves egyedek hogy miután leírtam hogy meleg vagyok akkor mondta, hogy előtte a melegségből kéne kivzsigáltatnod magad...miért is? Nem ártok ezzel senkinek, ezzel sokkal kényelmesebb kapcsolatom lehet mintha kényszerítve lennék férfihoz, más életébe nem kéne ennyire belekotorni, annak az egy ember kedve miatt meg nem fogok hetero lenni...Szóval ja. Érdekes emberek vannak ezen az oldalon.
2021. febr. 8. 14:35
 13/27 anonim ***** válasza:
24%
Ugye csak viccelsz?🤸‍♀️
2021. febr. 8. 14:36
 14/27 A kérdező kommentje:

13.nem!

miért viccelnék?

nincs ahhoz kedvem.

2021. febr. 8. 14:48
 15/27 A kérdező kommentje:

13.vagy miért írod ezt?

nem tudod elhinni hogy vannak olyanok akik nem akarnak gyereket?

🤸‍♀️minek ez az emoji?

2021. febr. 8. 14:50
 16/27 Sssaszem ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Én félek a nőgyógyászhoz menni, ezért nem fogok szülni. Mert akkor mehetek nőgyógyászhoz.
2021. febr. 8. 15:31
 17/27 A kérdező kommentje:

16.látom nagyon vicces kedvedben vagy...jelentettelek..

17.én voltam nála és 5 perc az egész :D...amúgy én is félek mutogatni magam idegeneknek de túlestem rajta. 5 perc miatt féltem évekig...

2021. febr. 8. 15:35
 18/27 A kérdező kommentje:

19.miért?

ennyire nem tudod elhinni?

figyu nem fogok neked magyarázkodni de semmi kamus nincs a Kérdésemben és ezzel ahogy látod vagyunk egy páran.

Ne figyeld a kérdést akkor ha szerinted kamu...

jelentettelek ennyi!

miért lenne kamus most indokold meg különben hülyén nézel ki...:/

2021. febr. 8. 16:01
 19/27 A kérdező kommentje:

büdös folyásom tényleg van...

arra érted, hogy kamus vagyok mert nem szeretnék gyereket?

ember nem minden nő egyforma :D...

most mit ártottam neked ezzel?

nem értelek igazán!

de látom magyarázkodni nem igazán tudsz

2021. febr. 8. 16:03
 20/27 A kérdező kommentje:
na látod már törölték a "kamus trolL" kommentedet is mert nagyon nem ide illik..
2021. febr. 8. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!