Mindenkinek van “szaga”?
Figyelt kérdés
Leszögezem, nem az izzadságra gondolok.
Amikor tisztán és frissen befekszem az ágyba, akkor érzem, meg reggelente. A bőrömnek valami nagyon finom, édes illata van. Édeskés. Ez nem a szappan/tusfürdő. Sokkal természetesebb. A párnáimnak, az ágyneműmnek ilyen illata van, én nagyon szeretem, mert kicsit olyan, mint a baba-illat. Napközben elnyomja a parfüm.
Ez mindenkinek van? Mindenkinek más? Vagy csak nekem van?
2021. febr. 6. 12:46
1/6 anonim válasza:
Kezdjuk ott ha babaillatod lenne akkor nem parfumozned magad. Szerintem budos vagy vagy bekepzeled hogy a tied az jo illat.
3/6 anonim válasza:
1
En ferfi vagyok es nekem is edeskes az illatom. Remelem, hogy nem diabetesz. Persze ez csak addig tart, mig le nem veszem a cipot, olyankor mindenki menekul.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is van valami a közeledben ilyen illatú és azt hiszed a tiéd, a babáknak van illatuk. Vagy lehet jó tusfürdőt használsz vagy öblitő illatú az ágynemű
5/6 A kérdező kommentje:
Igen 4 valószínűleg az öblítő miatt van, de hogy honnan veszi az 1 ezt a baromságot...miért, csak az használ parfümöt, aki büdös? Mi ez a hülyeség?
2021. febr. 6. 13:01
6/6 anonim válasza:
Az ember különböző testtájain (elsősorban a nemiszervek környékén, hónaljban) vannak illatmirigyek, amelyek sajátos illatot kölcsönöznek a testnek. Valójában ezek adják a nemi vágyat keltő illatokat. A rossz emberi szaglás miatt ezek gyakran csak akkor érződnek, amikor a bőrbaktériumok még nem bontják a bőrt, a faggyút, izzadtságot, mert az akkor keletkező szagok valóban elnyomják a gyenge illatokat. Persze a dolgok nagyon bonyolultak e téren is. A széklet büdös szagát adó vegyületek (indol, szkatol) egészen kis koncentrációban viszont virágillatot adnak, ezért is használják ezeket gyakran illatszerekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!