Hány éves kortól ajánljátok a gyantázást/epilátor gép használatát?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 21:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem nincs korhoz kotve. En 12 evesen probaltam eloszor a gyantat, epilatort, azota se eroltettem, mert nem birom a fajdalmat.
2/7 anonim válasza:
Nincs korhoz kötve szerintem sem
3/7 anonim válasza:
Nincs korhoz kötve. Én 11 évesen epiláltam, de utáltam, csak anyám nem engedte a borotvát. De mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mi a kényelmesebb/hatékonyabb számára.
4/7 anonim válasza:
Csakis 80 vagy még inkább 100 év felett. Az már nagyon védett kor, minden bolondos óhajukat illik teljesíteni.
5/7 anonim válasza:
Amikor már határozottan "látszik" az a szőr. (Hosszabbá válik és/vagy bebarnul.)
6/7 Lekri válasza:
A kozmetikusom 18 év alatt nem javasolta. Még nem alakultak ki véglegesen a szőrtüszők - ezt mondta. Persze ez már nagyon régen volt!
7/7 anonim válasza:
Szőrös lábú kislányként nyárra már 10 évesen legyantázta nekem anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!