Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisilés közben kijött valami...

Lol12334 kérdése:

Pisilés közben kijött valami a hüvelyemből?

Figyelt kérdés

Mikor pisiltem a nyomás hatására valami babnyi fehér egybeálló cucc kijött belőlem? Bocsi a fogalmazásért, nagyon megijedtem.

17/L

2021. febr. 5. 09:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
67%

Menstruálsz gondolom, nem lehet hogy hamarosan megjön?

Cikluson belül is változik a hüvelyfolyás állaga. Ha biztonsra akarsz menni, dokitól is meg lehet kérdezni, minden rendben van-e.

Mást nem tapasztaltál?

2021. febr. 5. 09:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Mást nem tapsztalok. Menstruálni várhatóan 14 nap múlva fogok. :/ Csak az “nyugtat”, hogy ez reggel volt azonnal ébredés után és hogy éjszaka “nem tudott kifojni” ezert jött ki így egyben csomó formájában. 🤮
2021. febr. 5. 09:44
 3/14 anonim ***** válasza:

Nincs kellemetlen szaga sem?

Nőgyógyásznál már jártál korábban? Vagy fogsz menni vizsgálatra?

2021. febr. 5. 09:48
 4/14 A kérdező kommentje:
Mivel még szűz vagyok és nem is túl idős nem sürgettem ezt a dolgot. Nem tudom mennyire normális ez, még várok válaszokat, ha úgy van megyek. Megszagolni azt nem tudtam, mert mikor pisiltem bele ment a wcbe és hát na..
2021. febr. 5. 09:53
 5/14 anonim ***** válasza:

Úgy értem a folyásodnak (ami gondolom neked is van minden nap, normális dolog) nincs kellemetlen szaga vagy valami változást nem tapasztaltál?

Amíg nincs proléma nem is kell szűzen dokihoz menni, de ha máskor is lesz ilyen és zavar, meg lehet kérdezni egy nőgyógyászt. :)

2021. febr. 5. 09:55
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem, persze szokott lenni és nincs kellemetlen szaga.

Köszönöm egyébként a válaszaid!

2021. febr. 5. 10:01
 7/14 A kérdező kommentje:
🥲 aha. szüzen.
2021. febr. 5. 10:14
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy már szűz, csak be voltál rúgva.
2021. febr. 5. 10:15
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Előfordul az ilyesmi néha, semmi okod az aggodalomra.😇

Valószínűleg a folyásodnak most ilyen állaga van, de ez 1-2 héttel a menstruáció előtt teljesen természetes.

Az előttem válaszolóval meg ne foglalkozz, az én kérdéseim alatt is szeretik viccesnek érezni magukat név nélkül :D

18/L

2021. febr. 5. 10:53
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális, főleg menstruáció előtt 2 héttel :)

Szerintem érdemes ezt a videót megnézni ezzel kapcsolatban: https://www.youtube.com/watch?v=Ko6zUGZqrJA&t=2s

2021. febr. 5. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!