Pisilés közben kijött valami a hüvelyemből?
Mikor pisiltem a nyomás hatására valami babnyi fehér egybeálló cucc kijött belőlem? Bocsi a fogalmazásért, nagyon megijedtem.
17/L
Menstruálsz gondolom, nem lehet hogy hamarosan megjön?
Cikluson belül is változik a hüvelyfolyás állaga. Ha biztonsra akarsz menni, dokitól is meg lehet kérdezni, minden rendben van-e.
Mást nem tapasztaltál?
Nincs kellemetlen szaga sem?
Nőgyógyásznál már jártál korábban? Vagy fogsz menni vizsgálatra?
Úgy értem a folyásodnak (ami gondolom neked is van minden nap, normális dolog) nincs kellemetlen szaga vagy valami változást nem tapasztaltál?
Amíg nincs proléma nem is kell szűzen dokihoz menni, de ha máskor is lesz ilyen és zavar, meg lehet kérdezni egy nőgyógyászt. :)
Nem, persze szokott lenni és nincs kellemetlen szaga.
Köszönöm egyébként a válaszaid!
Szia! Előfordul az ilyesmi néha, semmi okod az aggodalomra.😇
Valószínűleg a folyásodnak most ilyen állaga van, de ez 1-2 héttel a menstruáció előtt teljesen természetes.
Az előttem válaszolóval meg ne foglalkozz, az én kérdéseim alatt is szeretik viccesnek érezni magukat név nélkül :D
18/L
Ez teljesen normális, főleg menstruáció előtt 2 héttel :)
Szerintem érdemes ezt a videót megnézni ezzel kapcsolatban: https://www.youtube.com/watch?v=Ko6zUGZqrJA&t=2s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!