Tapasztalt már folyamatos vérzést valaki? Mi volt a gond és a megoldás?
Körülbelül másfél éve, hogy teljesen felborult a ciklusom. Volt amikor hónapokig nem jött meg, most viszont ennek pont az ellenkezője történik velem. Jelenleg január 15. óta vérzek és barna folyásom van felváltva. Bocsi, hogy ennyire részletezem de konkrétan tipikus menstruációs vérzésnek tűnik a színe, állaga alapján, viszont van hogy pár napig enyhébb barnás, aztán kicsit erősebb megint véres, majd megint enyhül és így tovább.
Jártam nőgyógyásznál de ő csak a rutascorbint javasolta, hogy az jó a pecsételésre. Szemmel láthatóan nincs semmi gond odabent, sőt, jobban néznek ki a petefészkek. Pcos-em van és pajzsmirigy alulműködésem, utóbbira gyógyszert szedek. Szedtem már a másfél év alatt többféle vitamint, gyógynövényes dolgot, teákat ittam de szerintem nem hatott semmi. Azt sem tudom van-e peteérésem, bár gyanítom hogy nincs. A éven szeretnénk belevágni a családalapításba is de kétlem, hogy ilyen rendezetlen ciklus mellett bármi jó kisülne belőle 😔
Egyelőre nem is találok olyan orvost aki utánajárna a problémámnak.
Volt már valaki hasonló helyzetben és ha igen, mi volt a problema és a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!