Leakartunk ma feküdni barátommal délután. Berakta, de nagyon fájt, elmentem wc-re és tiszta vér voltam, de csak bugyi. Wc papír nem, meg utánna nem is volt semmi, szal nem értem mivan. Me mensiig lenne még 2 hetem kb?
az a baj, hogy nem mondasz el mindent. amikor korábban együtt voltatok, akkor védekeztetek? ha nem, akkor lehet esélye, h terhes is lettél akár rögtön első alkalommal, így a vetélés megeshetett.
logikusan nem védekeztetek, mint mondtam korábban...amin a helyedben sürgősen változtatnék, mert babára még elég éretlen vagy (a sexhez is egyébként:P)
de lehet más oka is a dolognak, így mindenképp menj el nőgyógyászhoz és ne titkolj el előle semmit! őt egyébként köti az orvosi titoktartás.
Te nem vagy ép. Mégis honnan kellett volna a válaszadóknak kiszopniuk, hogy nem ez volt az első alkalom?
Nyilván mindenki arra gondolt, hogy most szexeltél először, és elég erős volt a szűzhártyád, és az vérzett. Akármilyen hihetetlen, senki sem gondolatolvasó itt, nem tudhatták, hogy te már "4 hónapja minden nap ba*ol".
Ha nem védekeztetek az előző alkalmakkor, akkor igen, lehet hogy terhes lettél és elvetéltél. De az is lehet, hogy vmi nőgyógyászati gondod van, mert a fájdalom és a vérzés nem hangzik túl egészségesen (mensin kívül).
De ha nem lennél ilyen okoskodó, idióta, felelőtlen, nagypofájú tinipi*a, akkor talán normális válaszokat is kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!