Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Leakartunk ma feküdni barátomm...

Leakartunk ma feküdni barátommal délután. Berakta, de nagyon fájt, elmentem wc-re és tiszta vér voltam, de csak bugyi. Wc papír nem, meg utánna nem is volt semmi, szal nem értem mivan. Me mensiig lenne még 2 hetem kb?

Figyelt kérdés
ez a h*lye meg azt mondta h lehet elvetéltem vagy vmi iesmi.. és azt mondta h nem viccel... most nem tudom mivan... ??? vki vmit?
2010. aug. 15. 22:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Olyan szó nincs, hogy "ien", azt úgy írják, hogy "ilyen". Legalább egy helyesírás-ellenőrzőt telepíts a böngésződre, ha már rád nem ragadt semmi!
2010. aug. 15. 23:06
 12/26 anonim ***** válasza:
73%
nem látszik,hogy befejezted a középiskolát!
2010. aug. 15. 23:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem vagy szűz, akkor lehet komoly baj is, nálam is volt hasonló helyzet, szex után kicsit véreztem, de a wc papíron már nem volt nyoma.Nőgyógyásznál voltam az éves szűrővizsgálaton, és akkor derült ki, hogy méhszájsebem van.. menj minél előbb nehogy nagy baj alakuljon ki :S
2010. aug. 15. 23:10
 14/26 A kérdező kommentje:
hát készek vagytok :D mit zavar téged h h írok? tudok helyesen írni :d csak tudod ez így rövidebb :) tudod :D sok msn... *-* nemvok szűz -.-" te madár :D 4 hónapja együtt vagyunk, minden nap baszunk, azé az má érdekes lenne ha most vesztettem volna el még csak szűzességem.. nah de m1. hagyjuk sztem téma, fáradt vok én ehhez... tudjátok, van nőgyógyász, értelmes ember, értelmes válasszal és ennyi :D nem ien veréb.
2010. aug. 15. 23:10
 15/26 BeerHunter ***** válasza:
75%
System error.
2010. aug. 15. 23:13
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

az a baj, hogy nem mondasz el mindent. amikor korábban együtt voltatok, akkor védekeztetek? ha nem, akkor lehet esélye, h terhes is lettél akár rögtön első alkalommal, így a vetélés megeshetett.

logikusan nem védekeztetek, mint mondtam korábban...amin a helyedben sürgősen változtatnék, mert babára még elég éretlen vagy (a sexhez is egyébként:P)

de lehet más oka is a dolognak, így mindenképp menj el nőgyógyászhoz és ne titkolj el előle semmit! őt egyébként köti az orvosi titoktartás.

2010. aug. 15. 23:16
 17/26 anonim ***** válasza:
80%
Valaki vágja össze a válaszokat és tegye fel fuckyeahra. XD
2010. aug. 15. 23:16
 18/26 anonim ***** válasza:
77%
Tejóég. A Nap Kérdezője.
2010. aug. 15. 23:21
 19/26 anonim ***** válasza:
53%
Ha ilyen okosnak képzeled magad, minek ide irogatsz?
2010. aug. 15. 23:25
 20/26 anonim ***** válasza:
81%

Te nem vagy ép. Mégis honnan kellett volna a válaszadóknak kiszopniuk, hogy nem ez volt az első alkalom?

Nyilván mindenki arra gondolt, hogy most szexeltél először, és elég erős volt a szűzhártyád, és az vérzett. Akármilyen hihetetlen, senki sem gondolatolvasó itt, nem tudhatták, hogy te már "4 hónapja minden nap ba*ol".

Ha nem védekeztetek az előző alkalmakkor, akkor igen, lehet hogy terhes lettél és elvetéltél. De az is lehet, hogy vmi nőgyógyászati gondod van, mert a fájdalom és a vérzés nem hangzik túl egészségesen (mensin kívül).

De ha nem lennél ilyen okoskodó, idióta, felelőtlen, nagypofájú tinipi*a, akkor talán normális válaszokat is kapnál.

2010. aug. 15. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!