Kevert fertőzése (hüvelygyulladás, gomba egyszerre) volt itt már valakinek?
Figyelt kérdés
Hogy vették észre, hogy nem önmagában az egyik van csak? Mivel sikerült kikezelni?2021. jan. 30. 08:25
1/4 anonim válasza:
Nekem. Nézett pH-t, meg vett citológiát, és azon derült ki hogy gyulladás is van. Kaptam hüvelytablettát, attól elmúlt.
2/4 A kérdező kommentje:
Mit kaptál konkrétan? Ilyenkor a gomba és baktérium elleni készítményt egyszerre kell alkalmazni? Vagy sorrenben, hogy pl. 3 nap gomba elleni kúra, utána 3 nap baktérium ellen, majd huvelyflora helyreállító?
Ha várhatóan a menstruáció megszakítaná a kezelést, akkor javasolt inkább utána kezdeni az egész kezelést?
2021. jan. 31. 09:54
3/4 anonim válasza:
Macmirort kaptam a gombára, aztán a gyulladás csak egy hónap múlva derült ki a citológia során, mire megjött az eredmény, arra pedig valami gyulladásgátlót, arra már nem emlékszem.
Ezt inkább az orvostól kérdezd meg, aki felírja, de szerintem igen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. febr. 5. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!