Antibiotikum után hüvelygyulladás?
Figyelt kérdés
Antibiotikumot szedtem, később erős viszketést éreztem a hüvelyemnél. Orvos azt mondta, hogy valószínű az antibiotikumtól van, szedtem is hüvelykúpot, de csak 3 db-ot, annyi volt benne. Arra az időre megszünt a viszketés, de később visszajött. Ezután menstruáltam, viszont most vége. Most kezdenék el szedni Lactinelle-t. Ez segíthet? A nőgyógyászt azért halogatnám mert szűz vagyok, de tudom hogy ha nincs kezelve következményei lehetnek. Elmúlhat így, vagy tényleg muszáj a nőgyógyász? 16L2021. jan. 29. 21:19
1/3 anonim válasza:
Igen, az antibiotikum kiüti a hüvelyflórát. Nem múlik el magától, de szövádménye lehet. Kísérletezni canestennel és praktikákkal időhúzás és nem is biztos, hogy működik. Nem kell félni az orvostól. Semmi köze ahhoz, hogy szűz vagy. Az elmondott tünetekből és ránézésre azonnal tudja, mi a baj. Nem fog nyúlkálni. Felír egy bogyót, pár szem és egy hát alatt megszabadulsz tőle. A cukros ennivalókat kerüld ezentúl,mert a candida gomba ebből táőlálkozik és ha egyszer befészkelte magát a szerevezetedbe, akkor a sok cukor antibiotikum nélkül is előhozza.
2/3 anonim válasza:
Inkább gomba lehet a viszketés miatt, egy Canesten kombi kezelés nem árthat. A hüvelyi probiotikum viszont fontos antibiotikum miatt. Ha nem múlik, mindenképp orvos.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!Viszont a Canesten volt amit használtam 3 napig, de ugyanúgy visszajött a viszketés.
2021. jan. 30. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!