Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet érezni ha eltört a...

Lehet érezni ha eltört a hüvelygyűrű?

Figyelt kérdés

Olvastam pár olyat, hogy szétvált/tört, de inkabb csak elvált az illesztés mentén a gyűrű? Emiatt nem szívesen szedném ki, de ezt amúgy érezné az ember ha csak benyúl h minden rendben van-e vagy alapjáraton érezni?

Gyakori jelenség ez egyáltalán vagy csak selejtes terméknél fordulhat elő?

A betegtájékoztató szerint néha megeshet, hogy a nők a húgyhólyagba helyezik fel a gyűrűt... Mivan?! Kérdezem én kíváncsiságból, hogy ez hogyan lehetséges? :D

2021. jan. 29. 16:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mégiscsak kivettem 1 percre és semmi baja nem volt (kopp kopp).
2021. jan. 29. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Kíváncsivá tettél a betegtájékoztatóval kapcsolatban. De esküszöm nem látom, amit leírtál, hogy valaki a húgycsőbe tenné
2021. jan. 30. 08:59
 13/15 A kérdező kommentje:
A neten nem írja, viszont amit a gyűrű mellé adnak betegtájékoztató, az egy konkrét kiskönyv (40 oldal), na abban leírja. Ha érdekel, vegyél egyet és nézd meg magad.
2021. jan. 30. 13:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm segítőkész válaszod! Egyszerűen csak érdekelt,ez vajon, hogy van megfogalmazva. Sejtettem, hogy valami ilyesmi a magyarázat, hogy más a netes tájékoztató. Annyira azért nem fontos a dolog, hogy emiatt ezt kezdjem használni fogamzasgátlónak.
2021. jan. 30. 15:33
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyébként én magam sem értem ezt a húgyhólyagos dolgot, azért is kérdeztem meg mert nem túl biztató hogy lehetséges oda is felhelyezni😅 de mindegy is, túlbeszéltük :)
2021. jan. 30. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!