Szex után égető érzés a hüvelybemenetnél, és utána fájdalmas az együttlét. Mi lehet a probléma?
A barátommal pár hónapja vagyunk együtt, a kapcsolatunk elején semmiféle fájdalmat nem éreztem szex alatt/után, viszont az elmúlt két alakalommal igen. Együttlét UTÁN égető, csípő fájdalmat érzek a hüvelybemenetemnél (azon belül alul) ezáltal nagyon érzékeny érintése, fáj hogyha újra behatol, és nyomásra, érintésre is érzékeny a hüvelybemenetem környéke.
Legutóbb, amikor hasonló tünetek voltak kilábalóban voltam a felfázásból, és más márkájú óvszert használtunk, így betudtam ennek. Gyanakodtam hüvelygombára is, így ezután használtam Canestent és Neogranormont (az utóbbit külsőleg) Hamarosan elmúlt a fájdalom, kb. 4 napon belül.
Viszont tegnap, annak ellenére, hogy nem feküdtünk le egymással olyan 2,5 hétig (a fránya karantén) a tünetek újra jelentkeztek együttlét után közvetlenül, és másnap reggelre sem múltak el.
Mi lehet a probléma oka? Lányok, ti tapasztaltatok hasonlót? Gyanakodtam hólyaghurutra, vagy hüvelygombára, viszont mindkettőt nemrégiben kezeltem (felfázáson átestem december vége fele, és használtam Canestent, mivel hüvelygombára gyanakodtam)
18/L
Szia! Megoldódott a problémád azóta, megkèrdezhetem? Nekem ugyanez van, ès nagyon rossz.. :/
Köszi előre is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!