Nagyon fáj a hasam nem tudok megmozdulni se annyira fáj . VAjon mitől lehet? Lehet el kene mennem a wcre ?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 21:18
1/12 anonim válasza:
Addig ne, amig vki nem javasolja!
2/12 anonim válasza:
Melyik oldalon fáj? Ettél, ittál ma, miket?
3/12 A kérdező kommentje:
Jobb oldalt. Szörnyen fáj. Nem nagyon ettem ma ,semmi étvagyam nincs.
2021. jan. 25. 21:28
4/12 anonim válasza:
Lehet vakbélgyulladás, hívd fel azonnal az ügyeletet vagy a mentőt! Nem játék meg is halhatsz. Nekem is volt egyébként.
6/12 A kérdező kommentje:
Már azt se bánnám,ha meghalnék... mindig csak a baj történik...
2021. jan. 25. 21:34
7/12 anonymousreview60 válasza:
Ügyeletre menj! Lehet epegörcs is.
8/12 A kérdező kommentje:
Émelygek,székrekedésem van már egy pár napja
2021. jan. 25. 21:38
9/12 anonim válasza:
Ha annyira nagyon faj, hogy mozdulni se birsz az mar komoly dolog. Ha inkabb alul erzed, vakbel, amit azonnal muteni kell, mert ha perforal (kilyukad) az halalos. Ha borda alatt erzed, akkor epegorcs, arra adnak szurit, utana pedig majd ki kell vizsgaltatni (nekem ki kell venni az epeholyagot, nem kell tole felni)
10/12 anonim válasza:
Ügyeletre menj vagy hívd fel őket. Tényleg lehet vakbélgyulladás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!