Krisztianesbetti kérdése:
Páromnak 2napja kellett volna meg jönnie, ellenben napok óta hányinger,hányás,szédülés,lábzsibbadás, fejfájása van. Fehér folyása is van. Lehet terhesség vagy mi?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 17:59
1/14 anonim válasza:
Barátom így nagyon nehéz megmondani x km távolságból.Le se írod a részleteket így megint nehezebb mert ez nem az Ezo Tv
2/14 anonim válasza:
A párod rászán némi pénzt és vesz egy terhességi tesztet.
3/14 A kérdező kommentje:
Igazából azt mi is tudjuk hogy kell venni egy tesztet a későbbiekben ha továbbra sem jön meg neki. Igazából gyerek tervezés előtt vagyunk így reménykedünk hogy megfogant. Annyi lett volna csak a kérdésünk, hogy ezek a tünetek lehetnek-e a terhesség jelei?
Természetesen jovoheten veszünk tesztet.
2021. jan. 24. 19:33
4/14 anonim válasza:
Akár terhes is lehet vagy menzesz előtti tünetek is lehetnek
5/14 A kérdező kommentje:
Hát igen 🤷♂️
2021. jan. 24. 21:00
6/14 anonim válasza:
Van egy módszer, amivel kb 99,99% biztonsággal meg lehet állapítani, ha valaki terhes.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Vesz egy 500 forintos tesztet az illető és rápisil
7/14 A kérdező kommentje:
Ez igen!!!
Ezt mi is tudtuk 🤣🤣🤣
2021. jan. 25. 14:09
9/14 anonim válasza:
Én majdnem elájultam az utcán,nem jött meg és furcsán rosszul éreztem magam. Azóta az okozó már lassan 2 és fél éves...:)
10/14 A kérdező kommentje:
Mi is ebben bízunk!!!
Azóta sem jött meg neki, de még várunk a teszttel!!
Addig is reménykedünk
2021. jan. 26. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!