Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mnestruáció előtt 5 napig...

Mnestruáció előtt 5 napig dührohamaim vannak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertem fel a mintázatot, miszerint mielőtt megjön idegbeteg vagyok. A szó legsztereotípabb értelmében egy hisztis picsa vagyok. Nem mutatom ki a munkamban mert azért van önkontrollom de otthon földhözverem a tányért ha elakadok valamiben. Olyan szintű rage van bennem, hogy legszivesebben szétvernék valakit vagy magamat és mig ezt irom is csikorgatom a fogamat. Tudom, hogy csak kb 5-6 nap, és utána vége, nagyon örlülök mikor visszakapom magam, de ha teljesítmnyhelyzetbe kerülök ebben az egy hetben menstruacio előtt akkor az szinte biztos kuka mert egyszerűen felidegesitem magam mindenen.

Tök tehetetlen vagyok... mit tegyek? 24

2021. jan. 24. 16:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22%
10 Csak egyszer meg ne lepődj ha egy jól megtermett kisebbségi hisztizik te meg belerúgsz.... Addig élnél. Dehogy hisztisbe rúgsz aranyom, gyengébbe rúgsz akitől nem fosol. Szar ember vagy.
2021. febr. 4. 09:37
 12/12 anonim ***** válasza:
57%
Így, több mint egy évvel a kiírása utan olvasom ezt a kérdést. Nem a 10. válaszoló a szar ember, hanem az, aki még egy menstruáció miatt is képes őrjöngeni meg rinyálni. Mégis mit fog az ilyen csinálni, ha valódi problémák is lesznek az életében? Embert öl majd, vagy mégis mire számíthatunk?? A kérdező, meg a hozzá hasonlóak szégyellhetik magukat.
2022. márc. 26. 08:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!