Olcsóbb ovulációs teszt?
Sziasztok!
Kicsit drágállom a drogériás ovu teszteket.. létezik valami olcsóbb, de ugyanúgy megbízható verzió?
Köszönöm!
Sajnos szerintem azok a biztosak, amik drágák..
Legelábbis én még nem találkoztam olyannal, ami nagyon megbízható lenne, olcsón.. :(
Ha átmész a gyerekvállalás témakörbe, ott mindenki nagy tételben rendeli netről, 50-100 darabokat. Egyszer én is rendeltem 25-öt, talán 5 hónapig használtam, egyszer volt pozitív (de az se biztos). Aztán vettem egy csomaggal gyógyszertárban, drágább volt az öt darab, mint a netes 25, és kipróbáltam ugyanabból a vizeletből. A netesen alig látható csík volt, a gyógyszertári pedig majdhogynem pozitív. Előtte meg fél évig azt hittem, nincs is peteérésem...
Szóval ha, akkor én is inkább a drágábbat javaslom.
Szia!
Nekem itt javasolták ezt az oldalt :
Innen rendeltem érzékeny David ovulacios tesztet. Hétfő este rendeltem meg, szerda délelőtt már meg is érkezett, tökéletesen működött, és egyértelműen pozitív lett. 😊 Ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!