Mire számítsak az első nőgyógyászati rákszűrésemen?
Figyelt kérdés
Valaki le tudná írni az egész folyamatot?
Azt hallottam hogy nem fáj, de mindig minden orvosi beavatkozásra azt mondják hogy nem fáj, hogy ne féljen az ember.
Nekem nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, egy vérvétel is nagyfokú stresszt okoz, mert bár másnak nem fáj, nekem igen.
Főleg a speculumtól félek, és attól a kis kefétől amivel kenetet vesznek.
Kérlek titeket, legyetek őszinték, akkor is ha úgy gondoljátok hogy megijesztene az igazság.
2021. jan. 23. 20:57
11/16 A kérdező kommentje:
Egyszer voltam nőgyógyásznál, de akkor azért nem volt szűrés, mert még szűz voltam.
2021. jan. 26. 19:42
12/16 anonim válasza:
Kérdező:
Értem. Továbbra is azt gondolom, hogy felnőtt vagy. Ha akarsz mész, ha nem akarsz, nem mész. Itt mindenki a saját élményét mondja el; kinek semmiség, kinek elviselhetetlenül rossz élmény. Egyik sem biztosíték arra, hogy Te hogyan viseled majd.
13/16 A kérdező kommentje:
Most már muszáj mennem, nem halogathatom örökké. Csak szerettem volna felmérni hogy ki hogy éli meg a szűrést, hogy kicsit felkészülhessek lelkileg. Köszönök minden választ!
2021. jan. 26. 19:59
14/16 anonim válasza:
Voltál végül, vagy halasztottad?
15/16 A kérdező kommentje:
Voltam, és teljesen pozitív a tapasztalat :) Gyorsan túl voltam rajta és nem fájt, az orvos nagyon kedves volt.
2021. febr. 9. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!