Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » . Már megjött. De fáj . Meg...

. Már megjött. De fáj . Meg viszket is. Nemtudom milehet. Talán valami betegség? Vagy elfog mulni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 15. 14:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Miért kell olyan hülyeségeket irni, hogy terhes?Kinek jó ez?semmit nem irt, h szexelt-e egyáltalán vagy h mennyi idős. Első válasz: terhes vagy. Nem tudom kik lehetnek azok akik itt élik ki magukat.

Amúgy menj el dokihoz, valószínű vmi gomba vagy fertőzés.

2010. aug. 15. 15:37
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
De jó hogy fiu vagyok és nincsenek ilyen gondjaim xD
2010. aug. 15. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
30%

"Én 10évesen voltam elöször..B*ssz*meg. "

Megbasztak?:XD

Beszéljünk inkább a hüvelygombáról:XD

2010. aug. 15. 15:50
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
Mindenki láthatta, hogy szűz és 12 éves. És nem kell ocsmányságokat írni. Kérdezőnek: Valószínüleg összeszedtél egy sima gombás fertőzést, menj el vele dokihoz, és azért fájhat mert a menstruációd kikészíti, de valsznleg nincs vele összefüggésben. Egyébként ezt megelőzheted azzal, hogy mindig ügyelsz hogy fürdés után szárazra töröld magad, és naponta akár többször is(főleg nyáron amikor ott is izzadsz) intim törlőkendővel a pl: a wc-ben letisztítod magad. Ha egyszer elkaptad, hajlamos lehetsz később is(akár a melled alatt is elkaphatod):D Viszont egy figyelmeztetés: Ne menj a budapesti SZENTJÁNOSKÓRHÁZBA, egy barátnőmet csúnyán elláttták a gyerekosztályon!!!!!
2010. aug. 15. 18:40
 15/15 anonim válasza:
100%

" Hagyjátok a fr*ancba..úgyse megy el a dokihoz..-.-"

Mert CSAK 12 éves...-_-" "

Ezt írta egy 13 éves lány.

A kérdezö nálad egy évvel fiatalabb...Hú,az a csak igazán kell oda.

2010. aug. 21. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!