Eros alhasi gorcsok mensi lenne vagy terhes vagyok es beagyazodas?
Figyelt kérdés
Baratom parszor kielegitett ujjal es nyelvvel ha elotte elment a szamba en fogat mostam es csak ugy smaroltunk a kezet elotte megmosta es nem igazan ert a peniszehez nagyon ideges vagyok hanyingerem van de csak akkor ha ezen idegeskedem illetve most kene megjonnie a napokba es faj a hasam2021. jan. 23. 13:28
11/33 anonim válasza:
Már ne is haragudj, de "hülye kérdésre hülye válasz".Senki nem fogja megmondani így online terhes vagy-e vagy sem.Vegyél tesztet.De amúgy eléggé szürreálisnak hangzik, hogy így legyél terhes.Megtörténhet, tho.
12/33 anonim válasza:
Öngyi ne legyél. Hogy lennél már terhes attól, hogy leszoptad, és megujjazott? Sehogy. Hány éves vagy?
14/33 A kérdező kommentje:
Kb de tudom h hulye kerdes csak h valoszinu e vagy sem bar ha nem volt spermas a keze tenyleg eselytelen jo hulye kerdes volt
2021. jan. 23. 13:41
15/33 anonim válasza:
Így jártál. Ha ezt a szüleid megtudják... azzal meg feleslegesen vagdalkózol, hogy öngyi leszel, ki nem xarja le.
16/33 A kérdező kommentje:
De most szerintedtenyleg az vagyok
2021. jan. 23. 13:45
17/33 A kérdező kommentje:
Miert kell szivatni neked ez jo
2021. jan. 23. 13:45
18/33 anonim válasza:
Egyébként mit keresel az oldalon, ha még nem vagy 16?
19/33 anonim válasza:
Egyébként igen, az vagy. Most már jobb?
20/33 A kérdező kommentje:
Kerdesre kerek valaszt egyebkent pomt azt tobb mint 16 vol
2021. jan. 23. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!