Komoly puffadás, has fájás, mással is fordult már elő ilyen? Képet csatoltam.
Figyelt kérdés
Fontos kiemelnem, hogy nem menstruálok, de valamiért nagyon felpuffadtam. Reggel még jól voltam, napközben észleltem munka közben hogy nagyobb a hasam. Hüvelyeseket nem fogyasztottam.
Kéne aggódnom? Volt már valakivel hasonló?
Terhesség nem állhat fent mert duplán is védekezünkn a párommal.
2021. jan. 21. 18:59
1/5 anonim válasza:
Szia!Olyan mintha kismama lennél :) Nekem is volt ennyire felpuffadva.Mióta nem eszek fehérkenyeret és nagyon kevés lisztes dolgot fogyasztok azóta nem szoktam ennyire puffadni.Zöld tea jótékony hatással van az emésztésre és a borsosmenta tea is
2/5 anonim válasza:
Húú basszus ez tényleg nem gyenge.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla hogy ilyen gondom lenne.
2021. jan. 21. 19:22
5/5 anonim válasza:
Ha tartósan fennállna ez a zavaró, diszkomfort érzetet okozó puffadás, én dokihoz fordulnék! Minimum egy laktóz- és gluténérzékenység vizsgálatot megérne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!