Hányadik nőgyógyászhoz kell még elmennem,hogy kiderüljön mi a gond? Bővebben lent.
Menj még, még több orvoshoz. Velem is jól szórakozzak anno, sajnos 18 évesen tök egyedül megbíztam az orvosokban, az egyik azt mondta gomba, miután nem használt a kúp felírt bacira, aztán kombináltat. Elmentem egy másikhoz, az meg antiboitikumokkal tömött. A harmadik megállapította, hogy méhszájsebem van. Megműtött, nyilván nem használt. Ezután még elmentem egy orvoshoz, utána megpróbáltam házi módszereket és magamnak rájönni ami végül sikerült. Ez mind magán volt amúgy, annyi pénzem ment rá hogy embertelen, utólag meg hiába vagyok okos.
A nőgyógyászok többsége egy sima folyást sem tud kezelni...
Ettől függetlenül én a helyedben keresgélnék még, a tiéd egy olyan dolog, amit csak orvos tud megoldani, és ha 10 nem tudja megoldani, majd a 11. meg fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!