Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hányadik nőgyógyászhoz kell...

Hányadik nőgyógyászhoz kell még elmennem,hogy kiderüljön mi a gond? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
39 vágyok, ciklsuaim mindig pontosak voltak, 32 naposak. Évenkénti rákszűrés, legutóbb 6 hónapja, negatív. Októberben 2 napot késett a mensim, 28.án jött meg. Legközelebb dec.01. Már ez fura volt, hisz nekem nem szokott késni. Dec.13án véres folyás jelentkezett, másnapra elmúlt. Este férjemmel együtt voltunk és másnapra ismét erős, barnás véres folyásom volt, ami 3 nap alatt elmúlt. Ciklusom 19.napján (18.án) elmentem orvoshoz sztk rendelésre, ott az orvos azt mondta, nagyon vastag a méhnyálkahártya, 18mm, menjek vissza kontrollra menstruáció után. Jan.04. következő mensi, ismét késve. A héten hétfőn egyszer jelentkezett véres folyás, másnapra semmi, így a tegnapi kontrollon (egy másik orvosnál voltam, magánrendelésen,) ott már nem látott vérzést, nyálkahártya 13mmm, ép hám. Azt mondta kicsit vastag, de épp középidőben vagyok. Ma délelőtt ismét jelentkezett véres folyás, és már nagyon elkeseredtem, hogy ez mi lehet. Már tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Fogamzásgátlót nem szedek, egy gyermekem van, természetes úton született. Ha esetleg valaki járt már hasonló cipőben, szívesen fogadok tanácsokat.
2021. jan. 20. 18:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Maganrendelesre mennek, ahol nem a munkaido telik, hanem gyogyitani akarnak. Ott nem a penzehesseg miatt, nem neked kell kitalalnod, mi mit jelent. Interneten van arlista.
2021. jan. 20. 18:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Voltam magánrendelésen is.
2021. jan. 20. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor kérdező menj tovább. Ne hagyd magad lerázni. Járj az orvos(ok) nyakára, hogy derítsék ki, mi a gikszer nálad.
2021. jan. 20. 19:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer jártam így, én is több nőgyógyászt megjártam, mire rájöttünk az orvossal, mi a baj: nem én véreztem, hanem a férjem. Nálatok ilyesmi nem fordulhat elő?
2021. jan. 20. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Menj még, még több orvoshoz. Velem is jól szórakozzak anno, sajnos 18 évesen tök egyedül megbíztam az orvosokban, az egyik azt mondta gomba, miután nem használt a kúp felírt bacira, aztán kombináltat. Elmentem egy másikhoz, az meg antiboitikumokkal tömött. A harmadik megállapította, hogy méhszájsebem van. Megműtött, nyilván nem használt. Ezután még elmentem egy orvoshoz, utána megpróbáltam házi módszereket és magamnak rájönni ami végül sikerült. Ez mind magán volt amúgy, annyi pénzem ment rá hogy embertelen, utólag meg hiába vagyok okos.

A nőgyógyászok többsége egy sima folyást sem tud kezelni...

Ettől függetlenül én a helyedben keresgélnék még, a tiéd egy olyan dolog, amit csak orvos tud megoldani, és ha 10 nem tudja megoldani, majd a 11. meg fogja.

2021. jan. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!