Csajok, valaki tud segíteni?
13 éves vagyok, és nem nő a mellem, szerintetek a ggódni kéne, bár már egy kicsit felpúposodott, de nagyon pici, ha viszont hason szeretnék aludni, akkor fáj, az anyukámmal nem merek róla beszélni, szerintetek mit tegyek?És mit tegyek, hogy valami legyen, mert mindenki cikiz, hogy deszka vagyok!!! még a tesóm is!!!
bár azt gondolom, hogy ne törődjek vele, de igazuk van!!!
13 évesen csak a mai világban kezdenek el aggódni. De normálisan 14-16 évesen kezd el igazán kinőiesedni a tested meg a menstruációval. Nem tudom neked megjött-e már. de nekem is csak 15 éves koromban jött megés akkora melleim lettek, hogy még neked is adnék belőle:)
Az viszont fontos, hogy anyukáddal beszélj erről! Nagyon!!! Meg a menstruációdról is. Ő tud segíteni, ha problémáid lesznek,ő tud majd ajánlani nőgyógyászt, és nefeledd ő már túl van legalább 1 szülésen is. Ő aztán tudja:) És ha felmőtt korodig nem is, de ha egyszer gyereked lessz biztos mgnő mert valamiből szoptatni is kellazt a gyereket:) De addig is ne aggódj, rengeteg időd van még. A többiek meg csak irigykedjenek, hogy neked nem kell még D-s kosaras melltartót felvenned a lógó tőgyeidre:D
Engem nem zavarna ha deszka lennék, sőőőt.....
Gördeszkázom (fiúkkal) és néha eléggé ciki...
Nekem is szokott fájni, 10 éves korom óta nem birok hason aludni.
Engem nagyon zavar a "nőiességem"...Sőőőőt ég az is hoyg lány vagyok.
By Fanny
Pux
köszi a válaszokat, nagyon megnyugtattatok, főleg, hogy fiú is írt!!!
nagyon köszi
pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!