Tippek bikinivonal borotválásához?
Figyelt kérdés
Nagyon erős, feketés szőrzetem van. Egyszerűen sehogy sem sikerül úgy megbrorotválkozom azon a tájon úgy hogy teljesen sima legyen. Utána pedig szokott vérezni is, irritált lesz a bőröm, kipattogzom és viszket is.Gyantát nem szeretnék használni, szerintem nem bírnám. Ha ázok egy kicsit a vízben akkr jobb lehet? Ti milyen borotvát használtok erre a területre? Valami krém esteleg vagy tippek hogy hogyan borotválkozzak úgy hogy szép sima legyen és ne legyen irritált? Nektek mennyi idő alatt nő vissza?2021. jan. 19. 21:02
11/11 anonim válasza:
Nekem is brutál erős,sok és combközépig lenő. Akárhogyan borotválom sosem tesz olyan sima és láthatatlan,mint a normál szőrzetűeknek. Én már feladtam,lehúzom és olyan amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!