Vastabletta+cickafarktea+magneB6+aviva torna+masszázs használni fog 3 hónapos mensi kimaradásra? Dokival beszéltem, de csak telefonon tudtam egyelőre, ő azt mondta nem gondolja súlyosnak, de ha nem jön meg akkor menjek el hozzà,és felír gyógyszert.
Volt màr velem ilyen, érettségi utàn és tovàbb tanulàs előtt. Akkor elengedtem mindent és semmivel sem foglalkoztam és màsnap megjött. Sajnos màr akaratlanul is stresszelek , hogy ha leesik valami, hogy abból milyen veszekedés lesz. Tegnap pl behànyt a macska, én lent segítettem anyumnak főzni, erre apàm nagy ordibàlva jön, hohy behànyt a macska és takarítsam el, mert ha nem kivàgja az udvarra. Éjjel is ha felkelek, megnézem az almot, hogy van e benne valami, mert akkor reggel hallgathatom, hogy nem vagyok hajlandó kitakarítani az almot, meg lusta vagyok, meg ilyen vagyok olyan vagyok. Mindennap ki van takarítva a fürdőszoba, mert ha nem lenne, akkor meg azt hallgathatom, hogy piszok van.
Nézegettem ilyen étrendkiegészítőket és talàltam egy PreMens nevű tablettàt, lehet kipróbàlom ha az se hasznàl akkor elmegyek az orvoshoz. Amúgy csak ez az egy bajom van, màs semmi nincs, de màr mindent bebeszéltem h daganatom van meg stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!