Méhnyakrákszűrés a védőnőnél?
10
"Szerinted a kismama hova viszi a gyermeket?"
A védőnőhöz, akinek ez a dolga. Nem pedig a kenetlevétel. Tudom, hogy rájuk lett bízva, de akkor sem normális dolog.
És leszállhatnál a magas lóról.
Kérdező:
Ha több dolognak is utána akarsz járni (+UH) akkor pláne minek mennél a védőnőhöz...?
Én meg azt hozzátenném, hogy normálisan működő rendszerben a védőnőnek kiemelt szerepe van családvédelmben, így elég fontos, hogy a nő megbízzon a védőnőben - tulajdonképpen ezért is kapták meg ezt a feladatot.
A 6. hozzászólónak kéne leszállnia a magas lóról, te oktattál ki mindenkit ilyen pöffeszkedő stílusban... én például csak leírtam a tapasztalatomat, te pedig egyből lehúztál. Na mindegy, ilyen emberekkel, mint veled nem lehet sokat kezdeni.
Pá
14:
Senkit nem oktattam ki, senkit nem minősítettem. Illetve de: az ötletet. Azt most is tartom: a védőnő nem az a személy, akinek szétteszi az ember a lábát (az orvos sem, de az más kategória; néha muszáj).
Szóval elég elfuserált ötlet. Ráadásul, amint korábban írta valaki, védőnő leveszi a kenetet, orvos kikezel, aztán a védőnő megint leveszi a kontrollon - nem sok értelme van. Az ovosnál mindent el lehet intézni.
De tőlem a sarki fűszeressel is vizsgáltathatod magad. (Ez most szándékosan volt bántó)
Aha ok, gondolom akik meghoztak ez a döntést, azok mind hülyék.
Én levetetem vele simán, nem minden alkalommal akarom magam uh-zni, ha baj van elmek orvoshoz, de pl nekem tökéletes ez a védőnő mert normális és már elég jól ismer.
Ne értsd, ha nem akarod. Fene vitatkozik egy ilyen emberrel.
16:
"Aha ok, gondolom akik meghoztak ez a döntést, azok mind hülyék."
Az orvoshiány nagy úr; lesznek még cifrább döntések is...
"Ne értsd, ha nem akarod. Fene vitatkozik egy ilyen emberrel."
Igazad van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!