Missed ab után mikor jön meg a mensi általában?
Figyelt kérdés
Dec. 11 én volt de én úgy számoltam h múlt héten kellet volna meg jönnie de nem jött.2021. jan. 12. 22:53
1/4 A kérdező kommentje:
És kb egy hete átlátszó folyásom van és néha olyan mindha be görcsölnék vagy nem tudom mihez hasonlítani az érzést
2021. jan. 12. 22:58
2/4 anonim válasza:
Szia!
Missed ab után nekem 6-8 hetet mondott a doki. Még az is normális. Nekem 27 napra rá jött meg először. Mi lett veled azóta?
3/4 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem még most sem jött meg de fehér folyásom is van de az h meg jönne semmi elő jele még nincs
2021. jan. 17. 11:16
4/4 anonim válasza:
Szia:)
Nekem December 29.-en volt missed ab mutetem
Es jan.26-an jott meg eloszor. Azota is tart, es oszinten eleg eros a verzes. Amit nem banok, mert hallottam olyat is, akinek csak 3 napig volt meg es alig alig verezgetett.
Orvosnal jartal? Vagy azota mar megjott?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!