Progeszteron milyen hatással van a teherbeesésre??
Nagyon rendszertelen ciklusom volt, nőgyógyászom javasolta, hogy szedjek ogamzásgátl tablettát hogy a ciklus ciklusosnak nevezhető legyen, de ha velő vagyok rá, próbáljak ki kevésbé "agresszív" növényi progeszteron hormont.
A womens cream mellett döntöttem, a megbeszéltek alapján a 22 napos ciklusom 8-9. napjától kezdjem el egészen a 22ig. Ez gy is történt, koppra mindig beköszönt a 22.napra...
Egyvalamin azonban elgondolkoztam, és nem találtam rá választ. Remélem valaki tud segíteni. A womens krémet leginkább babát akaró anyukajelöltek alkalmazzák, akik szertnének tehetbeesni. Különböző platformon is le van írva, hogy a progeszteron a kismamák hormona, és a tehetbeeséshez ez kell stbstb.
Másik oldal ami kicsit összekavart, hogy ha a progeszteron nélkülözhetetlen a gyermek megfogantatásához, akkor a fogamzásgátló miért progeszreton tartalmú? A progszteron ki tud váltani egyszerre 2 hatást is? Mitől függ mi lesz a végkimenet?
Ha a növényi ösztrogénekkel kezelem magam ovulációt követően a ciklus első napjáig, a fogamzásgátló,vagy a babahozó hatást érem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!