Egyik orvos küretre akar küldeni, másik orvos szerint nem kell. Hogyan tovább?
Sziasztok. 33 éves vagyok, világ életemben problémák voltak a menstruációmmal (leginkább az, hogy ritkán volt, PCO, IR és autoimmun pajzsmirigy betegség).
Augusztus óta rendszeresen pecsetelo verzesem van, sokszor hetekig. Decemberben 2 hét pecsételés után hirtelen elöntött a vér, nagyobb darabok is voltak benne. UH vizsgálat 13 mm mehnyalkahartya vastagságot állapított meg. Rá 3 napra kontorollon 9 mm. Doki elküldött kórházba küretre. Ott endorett biopsziát csináltak, doki szerint nem kell a küret. Eredmény: ösztrogén dominancia, hormonzavar. Felírt a doki Norculutot, 3 hétig szedtem, azután megjött, viszont iszonyat erős, lökésszerűen görcsölök és önt el a vér. Két nap alatt legalább 20 betétet használtam el. Hívtam a dokit, aki küretre akart küldeni, most is azt mondta, h mindenképpen kell a küret, menjek vissza a kórházba és mondjam meg, hogy ragaszkodik hozzá. A kórházban megint azt mondták, hogy semmi szükség rá, ilyen fiatalon, úgy,hogy még nem voltam terhes, negatív lelettel nem szoktak csinálni. Kaptam vérzéscsillapítót. Most itt állok két tűz között. Volt valakinek hasonló tapasztalata? A végén lehet elmegyek egy harmadik orvoshoz, hogy tegyen igazságot, de addig is aki volt hasonló helyzetben kérem ossza meg velem a tapasztalatait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!